Velkommen til Aktivitetsklubbsiden

Aktivitetsklubben er en foreldredrevet klubb for barn i alderen cirka 3-6 år. Vi har ingen streng aldersgrense, men aktivitetene legges opp til å passe i dette aldersspennet. Større og mindre søsken er selvfølgelig hjertelig velkomne til å være med!

Vårt mål er å ha det gøy sammen med barna våre!


Vi legger opp til enkle, morsomme og hyggelige aktiviteter som alle kan være med på. Det kan for eksempel være balldag i gymsalen, refleksløype, disko, sykkeldag, turer med middagsgrilling på bål, hoppedag eller topptur til Seileråsen. Det at vi er foreldredrevet innebærer at vi foreldre bytter på å arrangere aktivitetene. I starten av hver sesong har vi et planleggingsmøte hvor vi setter opp en plan for halvåret. Planen for halvårets aktiviteter finner du under fanen "aktivitetsplan" øverst på denne siden.

Vil dere være med? Da kan du søke opp og melde deg inn i "Aktivitetsklubben Tømmerholt IL" på Facebook. Følg gjerne linken som ligger under fanen "Facebooksiden vår". All kommunikasjon foregår via facebooksiden, så følg med der!

Vi møtes på mandager, enten i Brattås skoles gymsal eller i nærområdet. Vi har gymsaltid fra kl 17.00-18.00. Skal vi på tur eller være ute kan det være et annet møtested og klokkeslett. Dette vil det bli gitt beskjed om på facebooksiden vår.


VELKOMMEN TIL AKTIVITETSKLUBBEN!